Ajánlatok

Kedvezmény a Fertőrákosi Kőfejtőbe és Barlangszínházba

A Hotel Civitas vendégeként kedvezményesen léphet be a híres Fertőrákosi Kőfejtőbe, ahol több, mint 10 millió évvel repülhet vissza az időben. A Témaparkban betekintést nyerhet egy olyan kiállításba, mely a területen fellelhető maradványokat mutatja be, köztük a miocén kori tengerben élő mészvázú állatokét.

A felszíni ösvényt végigjárva Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Fertő melléke természeti értékeivel is megismerkedhet, a kilátópontokon pedig gyönyörű panoráma nyílik a Fertő-tóra és környékére.

A lajtamészkő keletkezéséről és az őstenger élővilágáról beszámoló Őslénytani bemutató keretében életnagyságú őscápa, ősdelfin, és ősbálna rekonstrukcióval is találkozhat.

Információkért és jegyárakért kattintson ide

A Kőfejtő belsejében került kialakításra a már helyszíne miatt is egyedi hangulattal rendelkező Barlangszínház, mely színdaraboknak és koncerteknek ad otthont.

A színpad hátteréül a természet és az ember közös alkotásaként magasodó mészkőfalak szolgálnak, melyek körülveszik a 750 férőhelyes nézőteret is, ezáltal biztosítva az időjárás viszontagságaitól az előadások zavartalanságát. A rendezvények értékét méltó módon emeli még magasabbra a látvány, mely az érkezésünktől fogva rabul ejt minket, s ami távozásunkig különös atmoszférát teremt körénk.

Az előadásokért és jegyárakért kattintson ide. 

Szállodánk vendégeként a következő kedvezményeket élvezheti:

 • Kőfejtő és Témapark
  10% kedvezményre
  jogosító kupont adunk recepciónkon, melyet felhasználhat belépője megvásárlásakor
 • Barlangszínház
  15% kedvezmény
  a színház bármely előadására:
  kupon formájában, melyet recepciónkon igényelhet – beváltható a Pro Kultúra Sopron jegyirodájában, mely 3 perc sétára található szállodánktól.
  előrefizetés esetén szállodánk megveszi Önnek a kiválasztott előadásra szóló jegyeket – ebben az esetben nem kell aggódnia, hogy lemarad a kiszemelt előadásról, ám a kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni elállás esetén.

A Soprontól 15 perc autóútra található Fertőrákosra az utazás egyénileg történik, vagy kérheti taxi ajánlatunkat.

Foglaljon közvetlenül a legkedvezőbb áron!