Szolgáltatások

Széf a szobában

Italbekészítés kérésre

Mélygarázs

(díjköteles: 2.500 Ft/éj/autó, előfoglalás szükséges,
max. magasság: 190 cm)

Széles sávú internetelérés

SAT TV

Transzfer

Bankkártya elfogadó hely

Lift

Valuta elfogadás

Taxi rendelés

Ébresztés

Kedvezményes Vacsora a Jégverem Fogadóban

Ismerje meg Sopron gasztronómiai különlegességeit egy utazás keretében! Szállását a belváros Szívében elhelyezkedő Hotel Civitas biztosítja, a bőséges vacsorát pedig a régi poncichter-negyedben található Jégverem Fogadó.

Részletek >>

Szolgáltatásaink A-Z-ig

Asztalfoglalás

A kedvezményes éttermi szolgáltatások igénybevételéhez előzetes asztalfoglalás szükséges, melyet recepciónk természetesen készséggel megtesz Ön helyett. Asztalfoglalási szándékát kérjük, legalább a kívánt időpont előtt 1 órával jelezze recepciónkon.

Ágyneműcsere

Hosszabb tartózkodás esetén kollégáink 3 éjszakánként cserélik az ágyneműt a szobában. Amennyiben ágyneműjét sűrűbben kívánja cseréltetni, ezt extra díj ellenében kérheti recepciónkon.

Babafelszerelés

Gyermekükkel érkező vendégeink kérésére a szobába babaágyat, babakádat a reggeliző terembe pedig etetőszéket készítünk be. Igény esetén pelenkakukát, valamint WC szűkítőt is biztosítunk a családok részére.

Bankkártya

Szállodánkban a fizetés a legelterjedtebb bankkártyákkal (Maestro, Mastercard, Visa) lehetséges.

Bár

Szállodánkban napi 16 órán át drinkbár működik, melyben a kiszolgálást recepciós kollégáink végzik.

Boríték

Amennyiben borítékra lenne szüksége, forduljon bizalommal recepciónkhoz, és díjmentesen biztosítjuk Önnek.

Borkóstoló

Hidegtálas borkóstolóval egybekötött vacsorát kínálunk partnerünknél, a Koffer Bor & Bárban. A szolgáltatás ára a szobaszámlával együtt rendezhető, igénybevételéhez előzetes asztalfoglalás szükséges. A részletekről kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Cipőtisztító készlet

Cipőtisztító készletet kollégáink biztosítanak recepciónkon, vendégeink kérésére.

Csomagmegőrzés

Csomagjait a recepció mellett található, kamerával őrzött reggeliző terem területén hagyhatja, bejelentkezés előtt.

Csomagszállítás

Kérésére csomagját kollégánk fel/leviszi a szobájából; kérjük, forduljon recepciónkhoz bizalommal.

Dohányzás

A szálloda teljes területén kérjük a dohányzás mellőzését.

Elektromosság

230 Volt.

Esernyő

Esernyő kölcsönözhető a recepción, forduljon kollégánkhoz bizalommal.

Ébresztő szolgáltatás

Ébresztő szolgáltatást recepciónkon kérhet.

Ételkínálat

Partneréttermünk, a Jégverem Fogadó nyitvatartási idejében házhoz szállítja szállodánkba a vendégeink által megrendelt ételeket, melyeket recepciós kollégáink szobaszervizzel szolgálnak fel, igény esetén. Az étkezés árát a szobaszámlával együtt térítheti meg.

Az aktuális étlap itt megtekinthető: www.jegverem.hu

Faxszolgáltatás

Ha faxot szeretne küldeni vagy fogadni, kérjük, forduljon a recepcióhoz. A szálloda faxszáma: +36 99 523 817.

Fénymásolás                     

Fénymásolási kérésével forduljon a recepcióhoz, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Fürdőköpeny

Fürdőköpenyre irányuló igényét jelezze recepciónkon! Kollégáink biztosítanak a tartózkodása idejére.

Fürdőszobai kiegészítők

Minden kedves Vendégünknek alap fürdőszobai bekészítésekkel kedveskedünk, melyeket itt tartózkodásuk ideje alatt csak külön kérésre töltünk vissza. Amennyiben az alap fürdőszobai bekészítések pótlását szeretné, kérjük, keresse recepciónkat.

Gyógyszertár

A szálloda közelében található. Részletekért keresse a recepciónkat.

Hajszárító

Legyen kisebb a csomagja! A hajszárítót nyugodtan otthon hagyhatja, hiszen a szoba tartozéka a hajszárító.

Háziállatok

Szállodánkban szívesen látunk – díj ellenében – kistestű háziállatokat, részükre itatótállal, fekhellyel, jutalomfalattal tesszük kényelmesebbé az itt tartózkodást, továbbá a recepción elérhető egyéb felszerelés (pl.: póráz, kullancscsipesz) is. Háziállataiért azonban mindig Ön
tartozik felelősséggel. Megértését megköszönve tájékoztatjuk, hogy a reggeliző terembe higiéniai okokból nem engedhetünk be háziállatot.

Hűtő a szobában

Minden szoba rendelkezik mini hűtőszekrénnyel.

Italkínálat

Recepciónk a nap 16 órájában rendelkezésére áll italfelszolgálással, valamint igény esetén szobaszervizzel. Italkínálatunkat megtalálja a lobbyban, valamint idekattintva letöltheti.

Internet-hozzáférés

Szállodánk nagysebességű vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosít a vendégszobákban és a lobbyban. Az internet használata – saját laptoppal – díjmentes. A kapcsolódáshoz jelszó szükséges, melyről kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Jegyértékesítés

Színházi előadásra, koncertre vagy bármilyen egyéb rendezvényre szóló jegyek intézésében örömmel segít Önnek recepciónk.

Kávéfőző

Minden szobánkban található egy kávéfőző, mely a bekészített kapszulákkal díjmentesen használható.

„Kérem, ne zavarjanak”.

Abban az esetben, ha azt szeretné, hogy ne zavarják a szobájában, kérjük, helyezze a „Kérem, ne zavarjanak” táblát a külső ajtókilincsre. Abban az esetben, ha szobáján egész nap a „Kérem, ne zavarjanak” jelzés látható, csak az Ön kérésére nyújtunk szobai szolgáltatást. Bármilyen szolgáltatásra vonatkozó igény esetén kérjük, forduljon recepciónkhoz.

Kijelentkezés idő

Kérjük, hogy elutazása napján délelőtt 11 óráig jelentkezzen ki a szállodából. Későbbi kijelentkezés igényét kérjük, egyeztesse a recepcióval.

Légkondicionálás

Az Ön szobájában egyéni hőfokszabályozó található. Amennyiben a működésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, forduljon recepciónkhoz.

Lift

Szállodánk mindhárom emelete személyfelvonóval megközelíthető.

Mobil telefon

Kérésre recepciónkon kölcsönözhető

Mosoda

Kérjük, olvassa el tájékoztatónk A-tól Z-ig részének Ruhatisztítás bekezdését.

Multimédia

A szobában található televíziókészülék alkalmas USB porton keresztüli adás lejátszására.

Nemzetközi használatra alkalmas dugalj / adapter

Ilyen igény esetén forduljon recepciónkhoz!

Nyilvános telefon

A recepción található, árakról és egyéb feltételekről helyben tájékozódhat.

Nyomtatási lehetőség

Amennyiben nyomtatni szeretne, recepciós kollégánk biztosítja Önnek a privát nyomtató használatát.

Orvos

Amennyiben bármilyen orvosi ellátásra van szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Papucs

Recepciónkon igényelhető, különböző méretekben.

Parkolás a szállodában

A szobakártyájával nyitható mélygarázs a nap 24 órájában igénybe vehető, a parkolási díjat (2.500 Ft/autó/éj) a szobaszámlájával együtt a recepción rendezheti. A helyek korlátozott száma miatt a szolgáltatás igénybevételéhez előzetes foglalás szükséges. Kérjük, csak a „Civitas Hotel” felirattal ellátott, számozott helyeket használja!

Parkolás Sopronban

Közterületi parkolóhelyek találhatók a szálloda közelében a II. Rákóczi Ferenc utcában (hétvégén ingyenes, hétköznap reggel 8 és este 6 óra között parkolóóra működik), vagy elhelyezheti autóját a 2-3 perc gyalogtávolságra található városi mélygarázsban (díjköteles).

Párna

Kérésre recepciónk, díjmentesen biztosít vendégeink részére a szobában található párnákon felül.

Párnaválaszték

Kérésre recepciónk díjmentesen biztosít vendégeink részére különféle párnákat, a szobában találhatókon felül. Választható párnáink: pihe és libatoll párna, tönkölyhéj párna,  párna pelyhes memóriahab töltőanyaggal. Méretük: 50×70 cm.

Pénzváltás

A szálloda közelében több bank illetve pénzváltó iroda található. További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Poggyászmegőrzés

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Programszervezés

Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre, hogy itt tartózkodásuk alatt az érdeklődésüknek legmegfelelőbb programokkal tölthessék szabadidejüket (buszos, hajós kirándulások, városnézések ajánlása). Kérjük, igény esetén forduljon bizalommal a recepcióhoz.

Recepció szolgálat

A nap 16 órájában recepciós kollégáink személyesen rendelkezésére állnak, 24 órás telefonos recepciós szolgálatunk pedig biztosítja vendégeink számára a biztonságot és a kényelmet. Amennyiben bármiféle kérésük, kérdésük, problémájuk adódna, szívesen állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Reggeli

Elfogyasztására 7.00-tól 10.00-ig van lehetőség a földszinti reggeliző teremben. A gazdag választék mellett vendégeink különleges kéréseinek is igyekszünk eleget tenni, pl. glutén-, laktózmentes, valamint vegetáriánus termékekkel.

Igény esetén szobaszervizzel szolgáljuk fel.

Reggeli étlapunkat ide kattintva töltheti le.

Ruhatisztítás, -mosás, -vasalás

Ruhatisztítási szolgáltatásunk hétfőtől szombatig vehető igénybe, vasárnap és ünnepnapokon nincs ruhatisztító szolgáltatás. A ruhákat reggel 9 óra előtt szükséges leadni recepciónkon, visszajuttatásuk pedig egyedileg kerül egyeztetésre. A vegytisztítás és száraz tisztítás csak hétfőtől péntekig vehető igénybe, hétvégén és ünnepnapokon szünetel ez a szolgáltatás. Abban az esetben, ha a tisztított ruhák visszaszállításakor a szobáján „Kérem, ne zavarjanak” tábla látható, a csomagot a recepción helyezzük el, itt veheti át.

Mosási árlistánkért kattintson ide! 

Sportszerek kölcsönzése

Recepciónkkal egyeztetve lehetősége van kerékpár, illetve e-roller kölcsönzésére.

SZÉP kártya

Számláját OTP, MBH, és K&H SZÉP kártyával egyaránt kiegyenlítheti.

Színház- és koncertjegy-foglalás

Színházi előadásra, koncertre vagy bármilyen egyéb rendezvényre szóló jegyek intézésében örömmel segítünk Önnek a recepción.

Szkennelés

Szkennelési kérésével forduljon a recepcióhoz, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Szobacsere

Amennyiben másik szobába kíván költözni, de a szobai berendezéseket már használta, úgy a cserét extra díj ellenében tudjuk biztosítani.

Szobai széf és értékmegőrző

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szálloda nem vállal felelősséget az őrizetlenül hagyott tárgyakért. Kérjük, hogy helyezze értéktárgyait a szobában található széfbe.

Takarítás

A takarító személyzet délelőttönként fenntartó takarítást végez. Amennyiben nem tart igényt erre a szolgáltatásra, kérjük, jelezze ezt a szobaajtó kilincsére kiakasztható ,,Ne zavarjanak” információs tábla kihelyezésével.

Takaró

Kérésre recepciónk díjmentesen biztosít vendégeink részére a szobában található takarókon felül.

Taxi

Kérésére a recepció szívesen segít a taxi rendelésben.

Tájékoztató prospektusok

Regionális látnivalókról szóló, illetve partnereinket bemutató tájékoztató nyomtatványokat recepciónkon, valamint lobbynkban talál.

Telefon

Szobáinkban telefon található, melynek használata díjmentes, valamint recepciónk is könnyedén elérhető a készüléken keresztül.

Televízió

Szobáinkban okos TV található helyi és nemzetközi tévécsatornák széles választékával, valamint az internetelérésnek köszönhetően különböző hírportálokkal.

TV csatornakiosztásunkat ezen a linket tudja letölteni.

Térkép

Ingyenes városi térkép kérhető a recepción.

Tisztálkodási szett

Fogkefe, fogkrém, borotva, borotvahab kérése esetén forduljon recepciónkhoz bizalommal.

Tűzvédelem

Tűzvédelmi szabályzatunkat itt olvashatja el.

Töltőállomás elektromos autók részére

Amennyiben elektromos autóval foglal parkolót szállodánk mélygarázsában, rendelkezésére áll töltőállomásunk. Az aktuális díjakról recepciónkon érdeklődhet.

Töltők és adapterek

Recepciónkon különböző elektromos eszközökhöz kérhet töltőt, adaptert.

Törölközőcsere

Igény esetén kérjük, jelezze a fürdőszobában található tájékoztató alapján.

Varrókészlet

Kérésére recepciónk, díjmentesen biztosít vendégeink részére.

Vasaló és vasalódeszka

Szállodánkban lehetőség van vasaló és vasalódeszka kölcsönzésére. Igény esetén, kérjük, jelezze a recepción.

WIFI

A vezetéknélküli internetkapcsolat a közösségi terekben és a szobákban is rendelkezésre áll. Hálózati jelszó: palatinusgroup

 

Bármilyen további felmerülő kérdéssel, kéréssel keresse recepciónkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Nálunk töltött kikapcsolódásához, kellemes időtöltést kívánunk!