SZOBÁINK

Egyágyas szoba 

13-15 m²

Egyágyas szoba 

13-15 m²

Amennyiben egyedül érkezik, ideális lehet az Ön számára egyágyas szobánk, melyben szélessávú internetkapcsolat érhető el. Továbbá légkondicionáló, síkképernyős TV, kicsi hűtőszekrény, széf és hajszárító is rendelkezésre áll.

Szobáinkban található bekészített ásványvíz, és törölköző is. Kényelme érdekében ruhásszekrényeinkben vállfákat helyeztünk el, illetve egy bőröndtartót is talál a szobában.

Kétágyas szoba

 16-21 m²

Kétágyas szobáink mindegyikét felszereltük síkképernyős televízióval, légkondicionáló berendezéssel, hűtőszekrénnyel, íróasztallal, bőröndtartóval, valamint hajszárítóval is.

A szobáinkban elhelyezett ruhásszekrényben széfet és vállfákat is talál. Hogy itt tartózkodását kényelmesebbé tegyük, a szobákba előre bekészített törölközővel és ásványvízzel várjuk. Szállodánk teljes területén szélessávú internet áll rendelkezésére.

Franciaágyas szoba 

17-29 m²

Franciaágyas szoba 

17-29 m²

Franciaágyas szobáinkban akár egy pótágy is elhelyezhető. Minden ilyen szobánk légkondicionált, egyaránt rendelkezik LCD TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, széffel, hajszárítóval, illetve díjmentes vezeték nélküli internet hozzáféréssel.

Vendégeinket szobájukban bekészített ásványvizek is várják.A szobák alapfelszereltségének számít a bőröndtartó, az íróasztal és a ruhásszekrény, vállfával.

Háromágyas szoba

 21-26 m²

Szállodánkban található háromágyas szobáinkat egy francia -és egy szimpla ággyal, hűtőszekrénnyel, bőröndtartóval, HD kábeltévével, íróasztallal, széffel és hajszárítóval láttuk el.

Ezekben a szobákban klímaberendezés és szélessávú internetszolgáltatás is rendelkezésre áll, valamint vendégeink kényelme érdekében ruhásszekrényeinkben több vállfa is található.

Négyágyas apartman

30-33 m²

Négyágyas apartman

30-33 m²

Szállodánk ingyenes szélessávú internettel, légkondicionálóval és a legmodernebb zárrendszerrel ellátott szobákkal várja a családokat.

Két, egymástól ajtóval elválasztott hálószoba található bennük, melyek mindegyikében találnak síkképernyős TV készüléket. A nagyobbik szobában egy franciaágy, míg a kisebbikben két szimpla ágy került elhelyezésre.