Parkolás szállodánkban

A szobakártyájával nyitható mélygarázs a nap 24 órájában igénybe vehető, a parkolási díjat (2.500 Ft/autó/éj) a szobaszámlájával együtt a recepción rendezheti. A helyek korlátozott száma miatt a szolgáltatás igénybevételéhez előzetes foglalás szükséges. Kérjük, csak a „Civitas Hotel” felirattal ellátott, számozott helyeket használja! Felhívjuk figyelmét, hogy mélygarázsunkba max. 190 cm magas jármú tud behajtani.

Amennyiben elektromos autóval foglal parkolót szállodánk mélygarázsában, rendelkezésére áll töltőállomásunk. Az aktuális díjakról recepciónkon érdeklődhet.

 

Parkolás Sopronban

Közterületi parkolóhelyek találhatók a szálloda közvetlen közelében, a II. Rákóczi Ferenc utcában mely hétvégén ingyenes, hétköznap reggel 8 és este 6 óra között pedig parkolóóra működik, melynek díjairól itt tájékozódhat.

A II. Rákóczi Ferenc utca azon része, melyben szállodánk található, a II-es zónába tartozik (Újteleki utca és Hátulsó utca között), míg a kereszteződést követően (Hátulsó utca és Erzsébet utca között) már az I-es zóna díjai érvényesek.

Amennyiben nem kívánja az utcán hagyni autóját, a szállodánktól 3 perc sétatávolságra található Petőfi téri mélygarázst ajánljuk parkolásra, melynek aktuális árlistáját itt találja.

Ingyenes parkolási lehetőséget a Kossuth Lajos utcában tudunk javasolni, melyet 7-8 perc sétával érhet el a Hotel Civitas bejáratától.