Ajánlatok

Élményfürdő az egész családnak – Sonnentherme, Lutzmannsburg

Az Ön családjában is nagy kedvencek a vízi programok? Látogassanak Sopronba a gyerkőcökkel, pihenjenek szállodánkban, családokra szabott apartmanunkban, és mi kedvezmény kupont adunk ajándékba a környék legnagyobb családi élményfürdőjébe, a lutzmannsburgi Sonnentherme-be!

Itt a legkisebbek a legnagyobbak és a gyermek szívek repesnek, vagy egyenesen a fürdőruciba csúsznak. Az élményrészlegek a Sonnentherme élményfürdőben garantálják nem csak a kikapcsolódást, de a szórakozást is felsőfokon.

„Baby World” babavilág részleg. A wellness oázis kimondottan babáknak kialakított medencékkel 35°C-os víz- és 27°C-os levegőhőmérséklettel várja a kicsiket, nyáron pedig a baba strand csábít csobbanásra, homokos stranddal és árnyékos fekhelyekkel. Számtalan extra, mint a babakocsik, pelenkázók, alvószoba, játszószobák és babakonyha garantálja a pihentető nyaralást. A „Fun & Speed World“ biztosítja a mókát és kalandot  a nagyobb testvéreknek. Hála a 900 méternyi csúszdaélménynek, hullámmedencének, vadpataknak és sok más attrakciónak az unalomnak a Sonnentherme-ben helye nincsen. Sőt, a 202 méter hosszú Twister csúszdán a 7 éven felüli vendégek 3 lenyűgöző világba merülhetnek a világ leghosszabb beltéri és ausztria 1. virtuális valóság csúszdáján! Az ugrótoronyról 1, 2, vagy 3 méterről is csobbanhatunk a mélybe. Aki viszont inkább a magasba vágyik, az felmerészkedhet a három méter magas mászófalra – biztosított a vizes érkezés a kültéri „Splash“ medencébe. a virtuális valóság búvárkodással pedig a víz alatti világ és a világűr súlytalansága élhető át. A legújabb attrakció pedig az 5D vizes kalandmozi.

Ajánlatunk tartalma:

  • Kedvezményes kupon az egész napos belépőhöz a Sonnentherme élményfürdőbe:
  • Felnőttjegyből 1€, gyermekjegyből pedig 50 cent kedvezményre jogosít

Fizetnie csak a helyszínen kell, belépéskor. Itt mutassa majd be a recepciónk által átadott kuponokat.

Az aktuális árlistáért kattintson ide!
A fürdő nyitvatartásáról ide kattintva tájékozódhat.

A fürdő a Soprontól autóval 35-40 perc alatt megközelíthető Lutzmannsburg (Locsmánd) településén található, melyre az utazás egyénileg történik, vagy kérheti taxi ajánlatunkat.

A kupon igényléséhez kattintson az alábbi gombra, adja meg a dátumot és a szobatípust, majd válassza ki a Programok Sopronban és környékén című szolgáltatások közül!

Weboldalunkon garantáltan a legkedvezőbb árakat találja!