Ajánlatok

Kedvezményes belépő az Aida című operára – Szentmargitbányai Kőfejtő

Ezen a nyáron Európa egyik legszebb szabadtéri színházában lehet részese Aida történetének. A Hotel Civitas vendégeként kedvezményes jeggyel léphet be a Szentmargitbányai Kőfejtőbe, bizonyos előadásokra pedig ingyenes transzferünket is igénybe veheti.

Giuseppe Verdi operaklasszikusa ezúttal Thaddeus Strassberger rendezésében kel életre a monumentális mészkőfalak tövében, Giuseppe Palella jelmezeivel. Egy szerelmi háromszög köré szőtt történetbe csöppenünk az opera nézőjeként, mely a háborútól fűtött Egyiptomban játszódik. Az olasz nyelvű remekmű mellett a Szentmargitbányai Kőszínház hangulata is garantáltan rabul ejti majd, mely a Fertő-tó tájegységgel egyetemben az UNESCO Világörökség részét képezi.

Vendégünkként a következőket élvezheti:
● 10% kedvezmény a Szentmargitbányai Kőfejtő Aida című előadására
– a meghirdetett időpontok bármelyikén felhasználható, szabad helyek függvényében
– a kedvezmény érvényes: kategória I-V. (kivéve minden blokk első sora)
– jegyét szállodánk megveszi Önnek a kiválasztott előadásra, melynek feltétele a kedvezményes jegyár előre való utalása – ebben az esetben nem kell aggódnia, hogy lemarad a kiszemelt előadásról, ám a kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni elállás esetén.

Mint a Hotel Civitas vendége, a színház ingyenes transzfer szolgáltatását is igénybe veheti, az alábbi előadások esetében, amennyiben előzetesen regisztrál szállodánk recepciójánál az info@civitashotel.com e-mail címen:

Július 13. szombat
Július 27. szombat
Felszállás: 18:15, Paprét (szállodánktól 10 perc séta)

Augusztus 10. szombat
Augusztus 18. vasárnap
Felszállás: 17:45, Paprét (szállodánktól 10 perc séta)

Az előadás további időpontjaiért kattintson ide!

A további dátumokon az utazás egyénileg történik Szentmargitbányára (Sankt Margarethen), mely autóval szállodánktól 20 perc alatt elérhető.