Ajánlatok

Relaxáljon Sopronban!

Látogasson el Sopronba és a történelmi belváros felfedezése mellett szakítson időt egy kis feltöltődésre is! Szállodánk biztosítja a testben és lélekben is pihentető kikapcsolódást, hiszen a mindennapos rohanásban gyakran kevés figyelmet szentelünk saját magunkra. Leszervezünk Önnek egy igazán regeneráló masszázst a WellBalance stúdiójában, ahol szakértő kezek fognak gondoskodni róla, hogy megszabaduljon a mindennapos stressztől.

Választható szolgáltatások:

  • Gyógymasszázs
    Gyógymasszázs során a klasszikus svédmasszázs, a Marnitz, és a trigger technika fogásait ötvözve nagy hatásfokkal átdolgozzuk és kilazítjuk a görcsös izmokat, ezzel enyhítve a fájdalmakat, és bővítve az ízületek mozgásterét is. A gyógymasszázst gyógyító és/vagy rehabilitációs céllal végezzük. Krónikus nyak, váll, és hátfájdalmak, kar- vagy alsó végtagi panaszok, visszatérő fejfájás, kimerültség, koncentrációs zavarok kezelésére ajánljuk elsősorban.
  • Relax masszázs
    A relax masszázst wellness céllal végezzük, és a svédmasszázs klasszikus fogásaira épül. Célja a fáradt izmok felfrissítése, a mindennapok feszültségének oldása, a stressz csökkentése, és a közérzet javítása. Remek kikapcsolódást, és testi-lelki feltöltődést kínál. Prevenciós jelleggel is előszeretettel alkalmazzuk számos jótékony élettani hatása miatt. Választható rész-, és teljes test masszázs formájában is.

Árak:
25 perc: 7.500 Ft (hátmasszázs)
50 perc: 11.000 Ft (hát+lábak)
70 perc: 14.000 Ft (teljes test)

——-

  • Nyirok kezelés (drenázs)
    A nyirokdrenázs olyan speciális és tudományosan is elismert masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, hozzájárulva a sejtregenerálódáshoz, a gyulladások, sebek gyógyulásához. Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi.

Árak:
30 perc: 9.500 Ft
60 perc: 15.000 Ft
75 perc: 18.000 Ft

——-

Foglaljon szállást, majd jelezze a masszázs szolgáltatásunkra való igényét recepciónk felé a következő elérhetőségek valamelyikén:
Tel: +3699 788 228
E-mail: info@civitashotel.com

Kollégáink árajánlatot adnak és felajánlanak az itt tartózkodása alatt lefoglalható időpontokat, az Ön által választott dátumon pedig megszervezik a programot.

A WellBalance stúdiója szállodánktól 10 perc sétára található.

Foglaljon közvetlenül a legkedvezőbb áron!