Ajánlatok

Relaxáljon Sopronban!

Látogasson el Sopronba és a történelmi belváros felfedezése mellett szakítson időt egy kis feltöltődésre is! Szállodánk biztosítja a testben és lélekben is pihentető kikapcsolódást, hiszen a mindennapos rohanásban gyakran kevés figyelmet szentelünk saját magunkra. Leszervezünk Önnek egy igazán regeneráló masszázst a WellBalance stúdiójában, ahol szakértő kezek fognak gondoskodni róla, hogy megszabaduljon a mindennapos stressztől.

Választható szolgáltatások:

 • Gyógymasszázs
  Gyógymasszázs során a klasszikus svédmasszázs, a Marnitz, és a trigger technika fogásait ötvözve nagy hatásfokkal átdolgozzuk és kilazítjuk a görcsös izmokat, ezzel enyhítve a fájdalmakat, és bővítve az ízületek mozgásterét is. A gyógymasszázst gyógyító és/vagy rehabilitációs céllal végezzük. Krónikus nyak, váll, és hátfájdalmak, kar- vagy alsó végtagi panaszok, visszatérő fejfájás, kimerültség, koncentrációs zavarok kezelésére ajánljuk elsősorban.
 • Relax masszázs
  A relax masszázst wellness céllal végezzük, és a svédmasszázs klasszikus fogásaira épül. Célja a fáradt izmok felfrissítése, a mindennapok feszültségének oldása, a stressz csökkentése, és a közérzet javítása. Remek kikapcsolódást, és testi-lelki feltöltődést kínál. Prevenciós jelleggel is előszeretettel alkalmazzuk számos jótékony élettani hatása miatt. Választható rész-, és teljes test masszázs formájában is.

Árak:
25 perc – 4.500 Ft
55 perc – 8.000 Ft
70 perc – 10.000 Ft

——-

 • 5 érzék aromaterápiás masszázs
  Gyertyafény, lágy relaxáló zene, finom érintések, kellemes illatok, kényeztető testolajok, és a lélek simogatása. Így lehet összefoglalni szavakkal azt az élményt, amikor minden érzékünket egyszerre érik pozitív hatások. Az itt alkalmazott masszázs technika kevésbé erőteljes fogásokból épül fel, hiszen itt elsősorban a bőrön található több ezer receptort stimuláljuk, és ezáltal érjük el a test, a szellem és a lélek ellazulását. Az illóolajok a bőrön át felszívódnak, és további jótékony élettani hatásokat fejtenek ki. Egy utazás, vagy kikapcsolódás méltó megkoronázása lehet. Teljes test kezelés formájában ajánljuk.

Árak:
55 perc – 10.000 Ft
70 perc – 13.000 Ft

——-

 • Nyirok kezelés (drenázs)
  A nyirokdrenázs olyan speciális és tudományosan is elismert masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, hozzájárulva a sejtregenerálódáshoz, a gyulladások, sebek gyógyulásához. Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi.

Árak:
60 perc – 12.000 Ft
75 perc – 15.000 Ft
90 perc – 17.500 Ft

——-

Foglaljon szállást, majd jelezze a masszázs szolgáltatásunkra való igényét recepciónk felé a következő elérhetőségek valamelyikén:
Tel: +3699 788 228
E-mail: info@civitashotel.com

Kollégáink árajánlatot adnak és felajánlanak az itt tartózkodása alatt lefoglalható időpontokat, az Ön által választott dátumon pedig megszervezik a programot.

A WellBalance stúdiója szállodánktól 10 perc sétára található.

A masszázs árát a szolgáltatónál tudja rendezni.

Foglaljon közvetlenül a legkedvezőbb áron!